OFERTA LUNII SEPTEMBRIE!

Pretul CD-ului "AFACERE CU SALCIE ENERGETICA" este doar: 64.20 RON(TVA inclus)*

Oferta "AFACERE CU SALCIE ENERGETICA" este valabila doar in luna septembrie si in limita stocului disponibil.
TRANSPORT GRATUIT!
Nume si prenume:
Adresa:
Numar telefon:
Adresa mail:

Despre salcia energetica

Interesul fata de utilizarea salciei energetice ca materie prima pentru bioenergie si produsele bio s-a dezvoltat de-a lungul ultimelor decenii.

Despre salcia energetica

image

Secolul 21 este considerat “secolul biologiei”, deoarece resursele regenerabile de biomasa pot inlocui petrolul si alti combustibili fosili pentru produsele industriale si energetice.

Preocuparile crescande privind securitatea energetica mondiala, cresterea globala a emisiilor de CO2, poluarea locala a aerului sau a apei, asociate cu folosirea combustibililor fosili, durabilitatea resurselor naturale, cererea in crestere a produselor biodegradabile si nevoia de a revitaliza economiile rurale, au facut o prioritate decisiva din dezvoltarea biomasei durabile ca materie prima pentru bioenergie si produsele bio.

image


Interesul fata de utilizarea salciei energetice ca materie prima pentru bioenergie si produsele bio s-a dezvoltat de-a lungul ultimelor decenii, datorita beneficiilor multiple pentru dezvoltarea rurala si mediu asociate cu producerea si utilizarea ei.

Mai este ceva...

Intretinerea culturii de salcie energetica este foarte simpla, o buna parte a lucrarilor fiind executata inainte si la inceputul vegetatiei: tratament cu ierbicid total, aratura adanca, dezinfectarea solului, plantarea si combaterea chimica si mecanica a buruienilor.

Puteti incepe propria dumneavoastra afacere, comandand CD-ul nostru “AFACERE CU SALCIE ENERGETICA”, care contine toate informatiile necesare pentru demara o afacere la cheie cu salcie energetica.

Potentialul energetic al Romaniei in domeniul energiei regenerabile: